Cerca:
Notícies << tornar
EI JOVES, COM ESTEU?
02/03/2022
Des del passat 27 de gener, l'Ajuntament de Sant Pere compte amb el suport d'una tècnica compartida de joventut del Consell Comarcal d'Osona que serà la responsable de dinamitzar el nou espai dels baixos d'El Casal Cultural Recreatiu així com de tirar endavant el renovat Pla de Local de Joventut conjuntament amb la tècnica municipal.

Ruth Casteys és la tècnica compartida i la seva feina és treballar pels i les joves d’entre 12 i 29 anys atenent les consultes i necessitats que puguin tenir. També donarà suport i dinamitzarà diferents iniciatives i projectes que ja existeixen o de nous que es vulguin fer realitat. 

En el treball que s'ha fet pel Pla Local de Joventut de Sant Pere s'hi expliquen les accions que es volen dur a terme per afavorir l'emancipació juvenil, l'accés a la formació i el món laboral i a vetllar pel benestar dels propis joves. També s'estan preparant propostes per demanar opinió als joves sobre el nou espai d'El Casal Cultural Recreatiu per a fer-hi activitats i organitzar esdeveniments. Propostes que esperen programar amb les aportacions del mateix col·lectiu de joves del municipi.

El servei ofereix també la possibilitat de contactar amb les tècniques a través del whatsapp: 660 37 08 13 o amb el correu tc1bisaura@ccosona.cat
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.