Cerca:
Notícies << tornar
ACABA EL CURS D'APRENENTAGE D'ÚS DEL MÒBIL
24/02/2022
Aquest dimecres va acabar el curs d'aprenentatge d'ús del mòbil organitzat des de l'Ajuntament i amb el principal objectiu d'aprendre les possibilitats més bàsiques: ús del whatsapp i enviament de missatges text, audios o imatges, creació d'un correu electrònic disponible des del mòbil i creació del certificat digital IdCat per a poder fer gestions bàsiques amb les administracions des de qualsevol lloc. 

Al curs hi van participar 12 persones que han valorat molt positivament el que se'ls ha ensenyat i han après. Ara s'està treballant en una nova edició que serveixi també per conèixer quines altres opcions ens permeten els mòbils així com la manera de buscar informació a la pàgina web del nostre poble i de qualsevol altra.

Aquests cursos es presenten en format càpsules ja que tenen una durada de 8/10 sessions i que es diferencia dels cursos anuals pel seu objectiu de donar resposta a coneixaments bàsics que estan essent necessaris en el nostre dia a dia per a qualsevol gestió que vulguem fer. Al final tots els participants van rebre un diploma que acredita que han fet aquesta formació.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.