Cerca:
Notícies << tornar
BON TEMPS I MOLTA GENT A LA FIRA DE SANT SEBASTIÀ
31/01/2022
La celebració de la Fira de Sant Sebastià, una fira amb més de 50 anys d'història, va poder-se fer altre cop després d'un any d'aturada a causa de La COVID. Malgrat encara hi ha restriccions, la Fira va tenir una gran resposta i molta gent va passar durant el matí per la zona del casc antic del poble i la zona d'El Mas, espai on hi havia activitats de tot tipus: esmorzar de pagès, animals, espai dels pagesos on es podien fer i tastar les farinetes, sopa torrada, música i sorteig de lots de pagès. Prèviament al diumenge de Fira, el dissabte es va fer el campionat de petanca al nou espai de sota El Mas, amb una nombrosa participació d'infants, joves i adults. 

Diumenge les 11 del matí, seguint la tradició, els alumnes de 4t de primària de l'Institut Escola Josep Maria Xandri van oferir-nos el ball d'en Xandri un ball que s`ha consolidat i que any rere any els infants de Sant Pere aprenen a ballar-lo. Després d'ofici passant de cavalls i benedicció d'animals on vam poder veure tot tipus de mascotes: conills, gossos, gats, hàmsters, xais, gallines... 
Abans d'acabar la Fira, entrega del premi del concurs fotogràfic de Nadal i sorteig de 10 lots de productes de pagès. 
A la tarda, més de 70 persones van gaudir de l'espectacle Mamaaa al teatre Parroquial "El Centre" activitat que també es va recuperar després d'uns quants anys d'aturada. 
El mateix diumenge, l'Agrupació de pessebristes va tancar les portes a la seva exposició amb un gran nombre de persones que durant un mes han passat per gaudir d'uns pessebres realment de qualitat. 

I dilluns, per tancar la Fira es va fer a les oficines de l'Ajuntament el sorteig de la campanya comercial de Nadal. Albert Colomer i Coloma Noguera van ser els afortunats que es van endur un televisió i un portàtil respectivament. 

FIRA SANT SEBASTIÀ
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.