Cerca:
Notícies << tornar
AMB L'ARRIBADA DE SSMM ELS REIS D'ORIENT ACABEN LES FESTES DE NADAL
04/01/2022
Demà dimecres dia 5 de gener arribem al final de les festes de Nadal que aquest any han estat marcades un cop més per la pandèmia de La COVID que ens ha obligat a fer canvis i modificacions en els actes i a informar-ne, en molts casos, amb poc temps. 
Així i tot pràcticament tot es les propostes s'han acabat fent i la resposta ha estat realment molt positiva per part dels santperencs i santperenques. 

Demà arriben els últims actes. El tradicional taller de fanalets i l'arribada de SSMM els Reis de l'Orient tancaran doncs la programació. El taller serà a partir de 2/4 d'11 del matí a la plaça Monmany i fins a la 1 del migdia.
A la tarda a partir de les 7 veurem com arriben per la carretera de La Vola SSMM els Reis de l'Orient que aniran direcció al carrer Anselm Clavé, Badrena, Pau Casals i fins a la plaça Monmany on els donarem la benvinguda al poble de Sant Pere.
Després els infants podran pujar a saludar-los però no podran fer com els altres anys i caldrà que els saludin respectant la distància que hi haurà marcada. Per aquest motiu es demana comprensió per part de familiars ja que la tradicional fotografia amb cada un dels Reis i amb els infants al seu costat o a la seva falda no serà possible. 
Així hi tot el pas per l'escenari per notar la proximitat es podrà fer i caldrà que es faci ús de mascareta en tot moment. 

Des de l'organització agraeixen la comprensió i esperen que l'any vinent es pugui tornar a facilitar la proximitat dels infants amb SSMM.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.