Cerca:
Notícies << tornar
ACABA EL CICLE DE CONCERTS SPT A L'ENVELAT DEL POLVORÍ
30/11/2021
Divendres, 26 de novembre, el torellonenc Santi Caracassona va tancar el Cicle de concerts SPT de l'Envelat del Polvorí amb un concert on va interpretar el seu projecte OUIEÀ, cançons que ell mateix ha composat i on cada una conté només una de les 5 vocals en el contingut de les seves paraules. A banda va interpretar també alguna cançó de Pau Vallvé, Quimi Portet... 
Abans de la seva actuació i seguint amb la proposta de les tres sessions que s'han fet en aquesta edició, els alumnes de l'Aula de música SPT van oferir també un petit repertori. Al final del cicle hauran passat per l'Envelat i com a prèvia dels grups programats, els alumnes de 2n i 3r cicle de llenguatge, la coral d'adults i alguns grups de combo i alumnes de cant. 
Metropolitan Union va encetar el cicle a inicis del mes de novembre i el Cor Jove Nebbia els van seguir la setmana següent.

Tots els concerts s'han fet amb el sistema de taquilla inversa que ha estat destinada íntegrament a l'Aula de música per tal que pugui anar dotant de materials i instruments per a l'aprenentatge dels seus alumnes. 

CICLE MÚSICA SPT
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.