Cerca:
Notícies << tornar
CICLE DE CONCERTS ENVELAT DEL POLVORí
24/10/2021
Torna una nova edició del Cicle de concerts a l'Envelat del Polvorí. La proposta iniciada ja fa uns anys amb la voluntat de donar oportunitat i conèixer a grups, cantants i músics del territori s'organitza amb caràcter bianual. 
Enguany les propostes es durant a terme totes durant el mes de novembre i els primers seran el grup Metropolitan Union, format per 5 cantants un dels quals, Joan Mas, és professor de l'Aula de música SPT. El grup fa música BarberShop i interpreta cançons dels Beatles, Billy Joel, Disney... Un estil de música que La seva actuació es farà el diumenge, 14 de novembre a les 7 de la tarda. 
El divendres següent serà el torn del Cor Nebbia, un cor jove format a Tona i integrat per noies que canten cançons que porten al debat social i donen veu a aquelles persones que no entenen. El seu projecte artístic Insensibilitzades no us desixarà indiferents. L'actuació serà a 2/4 de 9 del vespre.
Finalment tacncarà el cicle el torellonenc Santi Carcassona amb la proposta Ouiea, que aporta cançons catalanes monovocàliques i que donen importància a la llengua. En Santi actuarà el divendres, 26 de novembre a 2/4 de 9 del vespre.

En aquesta edició l'accés serà gratuït com s'ha fet sempre i hi haurà taquilla invertida que la recaptació anirà a l'entitat local Aula de música SPT que alhora participarà en cada un dels concerts amb una breu introducció per part dels grups de coral de l'Aula.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.