Cerca:
Notícies << tornar
ESTRENAT L'ESPAI DE SOTA EL MAS I LA PISTA DE PETANCA
16/07/2021
Ahir a les 6 de la tarda un bon grup de persones van assistir a la zona de sota El Mas, l'espai lúdic-esportiu que va acabar d'arrenjar-se fa unes setmanes. En aquest espai hi ha dues taules per poder fer pícnic, un street work out, 3 aparells de gimnàs i una pista de petanca. 

Des de la Llar de Jubilats van fer ahir una convocatòria per a estrenar les pistes de petanca. Una convocatòria que va ser molt ben rebuda i de la qual sembla que ja han sortit alguns grups amb intenció de fer ús de l'espai de manera habitual per practicar la petanca. 

Amb aquest espai, queda acabada l'actuació de Barris Antics a la zona d'El Mas a l'espera només de la instal·lació de càmares que han de servir per al control de l'incivisme, especialment d'aquelles persones que tenen gossos i que utilitzen aquesta zona perquè les seves mascotes hi facin les caques, que després no recullen, malgrat sigui la seva obligació i responsabilitat. Amb la instal·lació de les càmares es vol doncs, garantir el respecte per a un espai d'ús de tothom i per al compliment de l'ordenança municipal, aplicant així sancions a aquelles persones que no es responsabilitzen dels seus gossos. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.