Cerca:
Notícies << tornar
FINAL DE TEMPORADA I BONA VALORACIÓ DEL FUTBOL BASE DE LA UE SANTPERENCA
07/07/2021
La UE Santperenca tanca la temporada amb una valoració molt positiva del retorn dels equips de ftubol base al club. Durant aquest any i malgrat la pandèmia que ha marcat les aturades en la lliga, s'ha començat a consolidar una primera base de nens i nenes que juguen a futbol amb la santperenca.

Sota la direcció i coordinació de l'entrenador Jordi Florido els infants han pogut entrenar cada setmana i competir en representació del seu poble Sant Pere de Torelló. Per celebrar-ho es va fer el final de temporada amb una tarda de partits amb pares i mares i infants i un sopar - reunió per preparar la propera temporada.

El coordinador Jordi Flordio, satisfet del primer any, treballa ja en la propera temporada recordant que el club és obert i que si hi ha infants i joves interessats a jugar amb la Santperenca només cal que ho sol·licitin a través de l'Ajuntament o de la mateixa entitat. És important que els nostres infants puguin jugar i practicar l'esport al seu mateix municipi alhora que és la garantia per seguir creant escola de futbol.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.