Cerca:
Notícies << tornar
200 PNEUMÀTICS I MOLTA BROSSA
04/05/2021
Diumenge dia 2 de maig, i després d'haver rebut a l'Ajuntament l'avís per part d'un ciutadà sobre un abocament de pneumàtics en una zona boscosa del nostre terme municipal, es va organitzar amb els col·lectius La Vall Verda, el CE Serragrenyada, els Amics de la Vall del Ges i el mateix ajuntament una jornada de recollida i neteja de la zona afectada. 

Al final es van acabar recollint 200 pneumàtics de tractor i de cotxes, molts més dels que inicialment semblava que hi havia i molta brossa i plàstics de bales que malauradament no es recullen ni es porten on correspon per un bon tractament del residu.

La crida ciutadana va reunir un bon grup de persones voluntàries que durant tot el matí van apilar els pneumàtics que el dilluns havien de ser recollits i portats a una planta de tractament. Aquesta irresponsabilitat suposarà un cost per l'Ajuntament de Sant Pere i en definitiva pels ciutadans de gairebé 4.000€.

Ajuntament i entitats van reivindicar la necessitat de ser respectuosos amb el nostre entorn i de ser responsables en el tractament de residus que cadascú generem, ja sigui a nivell personal o empresarial.

RECOLLIDA PNEUMÀTICS
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.