Cerca:
Notícies << tornar
COMUNICAT CORONAVIRUS (24.3.2021)
24/03/2021
Des de l'Ajuntament de Sant Pere i tal i com vam anunciar el passat dimecres, emetem un nou comunicat respecte a la situació de pandèmia al nostre municpi.
Recordem que durant les darreres setmanes a Sant Pere no baixava l'índex de casos i per contra anava en augment, motiu pel qual des del Departament de Sanitat se'ns va recomanar de prendre algunes mesures més enllà de les establertes pel PROCICAT a nivell de tot el territori.
Aplicades les mesures, aturada de les activitats extraescolars, esportives, socials, culturals... i el gimnàs, la piscina municipal i l'atenció directe a les oficines municipals, la tendència ha estat a la baixa. Actualment el percentatge de contagi que es demana que sigui per sota de l'1 (una persona en contagia a una altra) sembla que l'hem aconseguit i fins i tot estem una mica per sota. Hem passat doncs del 2,93 a 0,80 i és per això que inciem a partir de demà una reactivació de les activitats i dels serveis. 
Mantindrem encara tancats els parcs i i espais públics a l'aire lliure fins el cap de setmana i recordem que és clau i indispensable l'autoresponsabilitat de tothom. No oblidem fer ús de la mascareta, de portar-la tapant boca i nas, de mantenir distància i evitar les relacions socials al carrer i en els espais públics més enllà dels nostres grups bombolla i rentar-nos sovint les mans. 
Volem insistir també que en cas de novu increment de casos i si així ens ho demana el Departament, les mesures restrictives poden tornar a aplicar-se.

COMUNICAT CORONAVIRUS (24.3.2021) 

RECORDEM QUE LA PANDÈMIA AFECTA A TOTHOM I QUE L'AUTORESPONSABILITAT ÉS DE TOTHOM
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.