Cerca:
Notícies << tornar
GIMNÀS I PISCINA AVANCEN CAP A UNA NORMALITAT
27/02/2021
El Gimnàs SPT des d'inicis de febrer que té obertes les seves portes mantenint totes les mesures de seguretat i prevenció establertes pel Procicat. Actualment té un aforament màxim del 30%. El Gimnàs ofereix classes dirigides així com sala de màquines oberta. Per accedir al gimnàs és obligatòria la cita prèvia a través de l'APP de Sant Pere de Torelló i respectar totes les mesures que inclou el no ús dels vestidors.

A partir de dilluns, 1 de març s'obre també la Piscina Municipal oferint de nou els cursets per a infants així com l'accés lliures dels usuaris. Cal també fer reserva a través de l'APP de Sant Pere de Torelló i està totalment prohibit fer ús de les dutxes. Els usuaris caldrà que accedeixin a la piscina amb mascareta i fer ús dels gels desinfectants.

RECORDEM que la quota del mes de febrer dels abonats del Gimnàs ja s'ha emès i que a partir de dilluns aquells usuaris que vulguin disposar també del servei de piscina caldrà que ho comuniquin a l'Ajuntament. 
Pel que fa als usuaris de piscina amb abonament podran fer ús del carnet que ja tenen i que durant aquests mesos no s'ha pogut utilitzar a causa de la pandèmia. 

Per més informació podeu trucar al 93/858 40 24 i demanar per la tècnica d'esports M. Àngels Vázquez o bé al mail: vazqeuzbm@diba.cat
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.