Cerca:
Notícies << tornar
COMUNICAT CORONAVIRUS (18.2.2021)
18/02/2021
Des de l'Ajuntament de Sant Pere emetem una nova actualització de la situació de La COVID, que en aquests moments està afectant de manera més considerable que en altres onades al nostres poble.
Des de l'Ajuntament s'està en constant contacte amb Sanitat així com amb l'equip mèdica de Sant Pere i de la Vall del Ges i es segueixen totes les indicacions que se'ns donen. Per això fem una crida a l'autoresponsabilitat per part de tothom. Això vol dir que durant aquests dies de més risc de contagi és important respectar les mesures d'ús de mascareta, distància, higiène i sobretot evitar contactes socials més enllà dels propis grups bombolla familiars. És important tal i com ens inidquen des dels Serveis Sanitaris evitar trobades al carrer o places i fer tertúlia. 
Per altra banda informar que des de l'Institut Escola s'està fent també tot allò que des del Departament i Sanitat se'ls marca, tal i com van infomant als pares i mares a través dels mitjans de comunicació que tenen.
Sembla que aquesta onada és la coneguda soca britànica que està a afectant no només al poble de Sant Pere sinó en moltes parts del territori català i en especial a Osona.


Comunicat coronavirus (18.2.2021)

RECORDEM QUE ËS IMPORTANT I NECESSÀRIA L'AUTORESPONSABILITAT DE TOTHOM PER TAL DE PODER SUPERAR AQUESTA PANDÊMIA
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.