Cerca:
Notícies << tornar
CALVACADA SSMM ELS REIS DE L'ORIENT
02/01/2021
Arribat el nou any 2021, és moment de la festa més esperada pels infants, l'arribada de SSMM els Reis de l'Orient. Enguany la situació de La Covid també suposa canvis en aquesta gran festa però els nens i nenes no es quedaran sense poder veure els Reis i il·luminar-los en el seu camí.

Dimarts dia 5 de gener de 2021 els infants podran passar per la Plaça Monmany i recollir el material per fer el seu fanalet i il·luminar al vespre el camí de SSMM. 
VIDEO COM FER EL FANALET

A la tarda SSMM els Reis de l'Orient passaran per tots els carrers del poble. Recomanem que els espereu i els rebeu amb el fanalet des de casa vostre, des dels balcons o des dels portals i només, si no és possible, desplaçeu-vos als llocs més propers per on passaran RESPECTANT LES MESURES DE SEGURETAT: MASCARETA, DISTÀNCIA I SOBRETOT EVITEU RELACIONAR-VOS SI NO SOU PART D'UNA MATEIXA BOMBOLLA.

RECORREGUT SSMM REIS DE L'ORIENT
*Els horaris de pas podran variar en funció del ritme de la calvalcada. Anirem informant a través del whatsapp o xarxes ajuntament si el temps previst ha de canviar molt.


*La COVID toca a tothom. Gaudim de les festes de Nadal amb RESPONSABILITAT. Per tu i per tothom!
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.