Cerca:
Notícies << tornar
UN NADAL DIFERENT
17/12/2020
Des de l'Ajuntament de Sant Pere i les entitats i col·lectius del poble, s'ha treballat durant els darrers dies per poder oferir als nostres ciutadans activitats de celebració de les festes de Nadal. 
Enguany és un any diferent i especial ja que estem vivint la pandèmia de La COVID que afecta a tothom i per tant moltes de les activitats tradicionals i de molts anys es veuran afectades per primera vegada i o bé no es podran celebrar o bé caldrà fer-ho de manera diferent. 
Ajuntament i entitats s'han esforçat per fer possible aquesta programació més limitada, més controlada i sobretot menys propera. Així i tot des del consistori desitgen unes molt Bones Festes de Nadal a tothom i un Feliç 2021.

La felicitació/díptic de Nadal tradicional s'ha fet arribar a totes les cases del poble acompanyat d'un petit detall en agraïment, paciència i com a a bri d'esperança per aquetes festes i el nou any. El detall és un petit llibret que ens documenta l'Alzina Grossa, que el temporal Glòria es va emportar i el record que, el passat mes d'abril els Amics de Bellmunt havien de donar a cada assistent a l'Aplec.
Amics de Bellmunt i Ajuntament van creure oportú que aquest fos entregat juntament amb a felicitaciò de Nadal d'aquest any a totes les cases. Un llibret que ens explica i deixa per escrit la història de l'Alzina Grossa i un record fet pels Amics de Bellmunt amb la mateixa Alzina Grossa un cop caiguda a causa del temporal. 

DÍPTIC NADAL 2020

*La COVID toca a tothom. Gaudim de les festes de Nadal amb RESPONSABILITAT. Per tu i per tothom!

 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.