Cerca:
Notícies << tornar
IDCAT MÒBIL PER COMUNICAR-TE AMB L'ADMINISTRACIÓ
11/12/2020
Des de la regidoria de l'Ajuntament de Sant Pere i seguint amb la campanya que està fent el Govern de la Generalitat infomem i convidem als ciutadans a crear-se l'idCat mòbil, una eina que permet i ajuda a comunicar-se i a realitzar tràmits amb l'administració d'una manera fàcil, còmode i ràpida. 
Tramitar documentació, sol·licitar reunions, dades... des de casa i sense haver de presentar-se personalment a les oficines de l'administració és cada vegada més una demanda i una necessitat. Per això, ara més que mai, és important que els ciutadans fem ús de les eines de què disposem per a fer aquestes gestions. 

L'idCat mòbil es pot fer des de casa i només requereix de tenir més de 16 anys i disposar de connexió a internet, de la targeta sanitària i el DNI al davant en el moment de tramitar-lo. És un sistema d'identificació d'un sol ús, que genera un codi per mòbil cada moment. 
Una altra opció, similar al DNI digital, és l'idCat que requereix més nivell de seguretat i que serà necessari si ens cal signar documentació ja que l'idCat mòbil no permet la signatura sinó només la identaficació i comprovació de l'usuari. En aquest cas però és obligatori presenciar-se a alguna oficina autoritzada per a aquesta expedició. Podeu fer-ho a Vic, Manlleu o Torelló ja que l'Ajuntament de Sant Pere no expedeix aquest certificat. 

Enllaç sol·licitud idCat Mòbil
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.