Cerca:
Notícies << tornar
COMUNICAT CORONAVIRUS (29.10.2020)
29/10/2020
L'augment de casos d'infectats per La COVID19 està augmentant de manera exponencial cada dia que passa. Per aquest motiu i per ajudar a frenar la corba des del Govern de la Generalitat s'han aplicat noves i més mesures restrictives pels ciutadans. L'objectiu d'aquestes mesures és ajudar a frenar l'increment de casos que en els darrers dies ja han començat a saturar hospitals i centres sanitaris. 

Des de l'Ajuntament de Sant Pere aprofitem per fer una crida a l'AUTORESPONSABILITAT de tothom ja que aquesta és una pandèmia que ens afecta a totes i tots i només junts la podem vèncer. Per això recordem que: no es pot sortir del municipi durant el cap de setmana, segueix vigent el toc de queda de les 22.00h a les 06:00h, els equipaments esportius queden completament tancats, les escoles es matenen obertes però queden prohibides les activitats esportives de tot tipus, els bars i restaurants seguiran tancats però poden oferir servei a domicili fins a les 23:00h o bé es pot recollir al mateix local mantenint sempre les distàncies i sense quedar-nos a davant l'establiment (ESTÀ PROHIBIT MENJAR I BEURE AL CARRER). A la biblioteca no es podrà accedir només en el cas que algun usuari tingui alguna reserva de document pendent de recollir. 

Pel que fa als cementiris, el dia 31 d'octubre i 1 de novembre es permet anar als cementiris encara que siguin en un altre municipi. Aquesta excepció és només aplicable aquests dos dies de Tots Sants. NO S'AUTORITZEN però les celebracions de festes de la castanyada o hallowen amb més de 6 persones i preferiblement que siguin del mateix cercle/bombolla familiar. NO ES POT anar per les cases a demanar caramels.

COMUNICAT CORONAVIRUS (29.10.2020)

RECORDA, RESPECTE LES MESURES DE PREVENCIÓ I AJUDA'T I AJUDA A SUPERAR AQUESTA SITUACIÓ DE PANDÈMIA. ENTRE TOTS HO PODEM FER 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.