Cerca:
Notícies << tornar
LA BRIGADA JOVE PINTA UN BANC AMB ELS COLORS DE L'ARC IRIS
15/07/2020
La brigada jove, va acabar de pintar la setmana passada un dels bancs que estan reparant del parc Mas Collell amb els colors de l'arc iris, colors que identifiquen la bandera LGTBI, col·lectiu que treballa dia a dia per a la igualtat de totes les persones sigui quin sigui el seu gènere.
Des de TALCOMSOM, entitat de la comarca creada per ser el punt de trobada del col·lectiu LGTBI, es va plantejar a tots els municipis de la comarca fer possible la iniciativa de pintar un banc, una rotonda o algun espai amb els colors de la bandera de l'arc iris, per incidir així en la necessitat de donar a conèixer el seu col·lectiu i la necessitat de no ser rebutjats per la societat.
Des de la regidoria d'igualtat de l'Ajuntament, estava prevista l'activitat dins el programa de tasques de la brigada jove. El passat divendres van finalitzar aquesta tasca i alhora van plantejar els mateixos joves la possibilitat de pintar algun altre banc en algun dels altres espais on treballaran i faran tasques de manteniment. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.