Cerca:
Notícies << tornar
UN SANT PERE MOLT PARTICIPATIU
04/07/2020
La celebració de la Festa Major de Sant Pere, ha estat un any més un èxit de propostes i sobretot de participació malgrat l'especial situació provocada per la pandèmia de La Covid. 
La baixada amb el tobogan d'aigua, el sopar de revetlla i el sorteig de al campanya comercial i les acutacions musicals van omplir un diumenge de gent que en va gaudir al màxim fins ben arribada la mitja nit. 
El dilluns, dia de Sant Pere, ofici solmene i vermut popular al Parc Mas Collell amb l'actuació de la Ciutat de Girona, que adaptant-se a la situació va fer una actuació amb un format més de concert, tot i que encara hi va haver alguns balladors protegits amb guants i mascaretes. Enguany el vermut es va entregar de manera individual a cada un dels assistents que un cop més van ser molt nombrosos. 
Al vespre, a El Mas, el santperenc Roger Vaqué va encetar una vesprada amb animació infantil musical que es va haver d'aturar a casa del temps. Tot i així després d'un moment d'incertesa es va poder fer l'obertura oficial de la font de llum i colors, donar un gelat a cada un del nombrós públic assistent i gaudir de l'espectacle de bombolles de sabó. Un final de festa amb la font plena de nens i nenes gaudint-ne.
La font a partir d'ara quedarà oberta cada dia de 2/4 de 4 de la tarda a les 11 de la nit i des de l'Ajuntament recorden que l'aigua de la font és aigua totalment tractada per a la seguretat de totes les persones que s'hi refresquin. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.