Cerca:
Notícies << tornar
BONA REVETLLA DE SANT JOAN TOT I LA COVID
04/07/2020
La celebració de la tradicional revetlla de Sant Joan que porta la Flama del Canigó a tots els pobles de Catalunya es va celebrar aquest any amb les limitacions i i mesures de prevenció necessaries. La Flama va arribar a 3/4 de 9 del vespre acompanyat dels representants de Tradicat que van fer la lectura del manifest després de la presentació de l'acte per part de l'alcalde Jordi Fàbrega.

La celebració va obligar a limitar un espai especiífic per al llançament de petards i a fer una foguera de dimensions reduïdes respecte dels altres anys. Des de l'Ajuntament, després de l'encesa del pebeter i de la foguera, es va repartir com cada any coca i cava per tothom, aquest any amb diferents punts de repartiment i fent entrega de la coca únicament per part de les persones organitzadores. 

L'assistència, tot i que una mica més reduïda que en anys anteriors va ser realment molt bona alhora que tothom va fer esforços per mantenir les mesures de seguretat establertes des del govern i des del mateix ajuntament. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.