Cerca:
Notícies << tornar
COMENCEN ELS CASALS ESTIU
03/07/2020
Aquesta setmana han començat els Casals d'estiu i els campus esportius al nostre poble. També la Brigada jove que treballarant per ajudar en el manteniment i la cura dels espais públics de Sant Pere. 
El Casal Infantil, el Tour Suquerracistos (Casal Jove), el Campus Jordi Florido i el Campus Bike Trial SPT són les opcions que s'han ofert als nostres infants i joves per aquest estiu. Un estiu diferent durant el qual el funcionament de cada un d'aquests espais s'ha hagut d'adaptar a les realitats del moment. S'ha potenciat el treball i les activitats a l'aire lliure i des de l'Ajuntament s'ha fet un esforç de col·laboració i adaptació dels espais a banda d'oferir també a cada un dels nens i nenes, i joves empadronats al poble, un descompte en el preu final del seu casal o campus amb l'objectiu d'incentivar la participació i assistència a tothom.
Pel que fa a la brigada jove, treballarant netejant bancs, parcs, edificis públics.... i rebran al final una petita compensació per a la seva tasca.
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.