Cerca:
Notícies << tornar
RE-FES-TE L'ESTIU 2020
26/06/2020
Un any més, des de la regidoria de Joventut i Cultura s'ha organitzat, adapatat a la situació actual, una nova edició del Re-fes-te l'estiu. Enguany s'ha començat amb un taller de cuina healthy a càrrec de la dietista - nutricionista santperenca Mireia Comas. 
La segona activitat serà el dia 8 de juliol, amb un Taller d'enigmes on descobrirem el món de la criptografia i els missatges xifrats. Aquest taller es farà a l'Envelat del Polvorí a les 8 del vespre i és necessari inscriure's a l'Ajuntament. 
Dimecres, 15 de juliol concert-homenatge-agraïment a totes les persones que durant el confinament van sortir a cantar o tocar als balcons del nostre poble. L'Ajuntament vol agrair profundament la seva implicació i per aquest motiu ens trobarem a El Mas on gaudirem un cop més les seves actuacions fetes durant el confinament. Per a aquest concert, tothom que ha sortit al seu balcó a actuar o qui no ho hagi pogut fer però tingui ganes de tocar o cantar,  pot compartir-ho participant-hi. Només cal que s'apuntin trucant a l'Ajuntament de Sant Pere.
Acabarem el Re-fes-te d'aquest any amb un espectacle familiar titulat Joc de cadires. Una obra de petit format i per tots els públics on els titelles i les ombres són els protagonistes. 

I com a novetat els dimarts SORTIM A JUGAR AL CARRER. Vine cada dimarts a les 9 del vespre, quan hagis sopat i gaudeix dels jocs d'estiu i de carrer de tota la vida. Serem a Plaça Catalunya, Parc Atlàntia, Plaça Generalitat i parc del Polvorí. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.