Cerca:
Notícies << tornar
DESPRÉS DE SANT JOAN ARRIBA SANT PERE
25/06/2020
Després de la celebració de Sant Joan, ens toca començar a preparar-nos per la Festa Major de Sant Pere. Enguany, i tal com ja vam fer per la revetlla de Sant Pere, serà una Festa Major diferent i adaptada a la situació que estem vivint a causa de La COVID19. Malgrat aquesta situació, des de l'Ajuntament i la Comissió de Festes s'ha fet un programa d'activitats per a tothom per tal de gaudir de la millor manera possible i amb la màxima seguretat la festa.

El primer acte que tindrem serà el Tobogan d'aigua, per on podrem lliscar petits i grans. Es situarà a l'alçada de l'escola, al carrer Pau Casals a partir de les 4 de la tarda del diumenge 28 de juny. A 2/4 de 9 començarà al revetlla de Sant Pere amb música a càrrec de El Sobrino del Diablo a la plaça Monmany. A partir de les 9 de vespre sopar de revetlla on cadascú se'l portarà i des de l'Ajuntament oferirem taules i cadires. Abans de començar a sopar, sorteig del TOC Santperenc (campanya comercial local) i entrega de premis del concurs de Punt de Llibre de la biblioteca l'Esqueller i de les paneres que sortegen els diferents comerços del poble. I després música amb el grup Lil·lit Trio i coca i cava per tothom.

Dilluns després de l'Ofici Solemne hi haurà el tradicional vermut de Festa Major al parc Mas Collell acompanyat de la música de la Cobla Ciutat de Girona. La Festa Major de Sant Pere acabarà amb l'engegada de la font de llums d'El Mas, l'espectacle de bombolles i amb un gelat per a tots els assistents.

Des de l'Ajuntament recordem que tots els actes que es duguin a terme requereixen l'ús de mascareta, l'ús de gel desinfectant i sobretot mantenir les distàncies entre les persones. 

Recordem que en totes les activitats caldrà respectar al màxim les mesures de prevenció establertes: distància de 2 metres, ús de mascareta i líquid desinfectant. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.