Cerca:
Notícies << tornar
ARRIBA SANT JOAN
21/06/2020
Malgrat la situació excepcional a causa del Coronavirus, enguany a Sant Pere de Torelló arribarà un cop més la Flama del Canigó gràcies al treball i esforç dels membres de Tradicat. 
La festa aquest any queda, però, condicionada i això vol dir que caldrà celebrar-la amb algunes restriccions. En primer lloc caldrà que les persones assistents vinguin amb la seva mascareta i mantinguin les distàncies de seguertat de 2 metres que es requereix. Igualment caldrà NO es podran tirar petards de forma lliure sinó que només es podrà fer un cop encès el paveter i la foguera i només en la zona delimitada per al llançament de petards.
Finalment recordar que les mesures de prevenció i el seu compliment són responsabilitat de cada persona i que els pares i mares han de vetllar també pel compliment i la seguretat dels seus infants. 
Des de l'Ajuntament es rebrà la flama a 2/4 de 9 del vespre a la plaça Monmany i un cop encesa la foguera es repartirà respectant totes les mesures necessàries coca i cava per tothom. 

IMPORTANT: Per la seguretat i prevenció es recomana l'ús de mascareta i rentar-se sovint les mans. Recordem que durant la revetlla cal fer especial atenció amb l'ús de líquids desinfectants ja que incrementa el risc per cremades. Per això és important està atents i evitar manipular petards i foc si s'acaba de fer ús d'aquests líquids. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.