Cerca:
Notícies << tornar
PISCINA D'ESTIU PREPARADA PER OBRIR AMB RESTRICCIONS
15/06/2020
Aquest dissabte dia 20 de juny la piscina municipal d'estiu obrirà les seves portes. Aquest any però el servei tindrà una normativa i restriccions diferents a les habituals que afectaran a tots els usuaris per igual.
Degut a La COVID 19, per poder accedir al recinte caldrà OBLIGATÒRIAMENT reservar mitjançant cita prèvia a través de l'APP Sant Pere de Torelló que es pot descarregar a qualsevol dispositiu mòbil de manera gratuïta.
A banda, l'aforament serà també limitat i per les dimensions de la nostra piscina no es podrà donar accés en cada un dels torns a més de 60 persones. S'establiran 3 torns de 3 hores cada un i les reserves només es podran fer pel mateix dia en curs, si hi ha disponibilitat, o bé pel dia següent. No es podrà reservar per més d'un dia i tampoc es podrà reservar per més de 5 persones alhora. 
Pel que fa a les entrades i abonaments, s'estableixen 2 preus per a l'entrada diària (1,5€ infantils, jubilats i aturats i 2,5€ els adults). Els abonaments tindran opció de familiar a 105€, infantil, jubilats o aturats a 30€ i adults 40€. 
Les persones que disposin d'abonament anual podran fer-lo servir a l'estiu però com la resta d'usuaris amb abonament o entrada diària hauran de fer la reserva mitjançant l'APP.  ELS SOCORRISTES NO ESTAN AUTORITZATS A DEIXAR ENTRAR NINGÚ SENSE RESERVA. 
Un cop a dins el recinte caldrà respectar al màxim les normatives de distanciament, higiène, horaris... per aquest motiu es demana a tothom màxima comprensió, màxima responsabilitat de cada persona i sobretot respecte a les indicacions dels socorristes.

Només amb la col·laboració de totes i tots el servei podrà oferir-se dins d'aquest context d'anormalitat en el qual ens trobem. Per responsabilitat personal i per la resta de persones siguem prudents.

PISCINA ESTIU 2020 (COVID19)
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.