Cerca:
Notícies << tornar
EL GIMNÀS SPT OBRE LES PORTES
13/06/2020
Des d'aquest dilluns dia 8 de juny, el Gimnàs SPT ha obert les seves portes al públic. Davant la situació de La COVID19 durant dos mesos el servei ha estat tancat i ara torna a està obert seguint les mesures de seguretat i higiene marcades des de les administracions superiors. 
El gimnàs s'ha adaptat a les noves necessitats i és per aquest motiu que s banda de l'espai habitual s'utilitza també la pista del pavelló. D'aquesta manera es garanteix en els horaris de més afluència, el distanciament necessari per a dur a terme l'activitat.
Des de l'Ajuntament s'ha activat també l'aplicació que permet fer la reserva de cita prèvia per a poder accedir al gimnàs. Els usuaris no podran accedir si prèviament no ha fet aquest procediment amb l'apliació: Sant Pere de Torelló, una aplicació que es pot descarregar al mòbil de manera totalment gratuïta. 
Els usuaris hauran de respectar també els horaris que tenen reservats per tal de garantir que tothom tingui i pugui fer ús del servei. 
Pel que fa a les classes dirigides, la reserva segueix amb el mateix sistema que fins ara, a través del whatsapp del gimnàs. Els usuaris podran ser al gimnàs durant una hora on podran fer 20 minuts de trebrall en cada una de les 3 zones que els monitors i entrenadors han preparat per treballar diferents exercicis. 

El nou sistema de funcionament es mantindrà mentre hi hagi les fases marcades pel govern a fi de garantir un servei correcte i segur per a tothom.

Pel que fa a les quotes dels socis s'activaran aquest mes de juny i es carregarà només la meitat del mes a compensació de les dues setmanes del mes de març que es va haver de tancar i que ja s'havia carregat el rebut. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.