Cerca:
Notícies << tornar
ACTIVA L'APLICACIÓ PER FER RESERVES ALS SERVEIS MUNICIPALS
09/06/2020
Des de l'Ajuntament de Sant Pere s'ha treballat en els darrers dies per ampliar el servei de l'App Sant Pere de Torelló. Aquesta aplicació ofereix ara com novetat, a banda de l'accés directe al web Nautura Local, l'opció de poder fer les reserves per a accedir al gimnàs mentre durin les restriccions a causa de La COVID19 i/o a la piscina municipal d'estiu.
En aquests moments, i degut a la situació especial, tots aquests serveis requereixen obligatòriament CITA PRÈVIA i és per això que amb aquesta aplicació es facilita a tots els ciutadans i al funcionament en general de poder-ne fer una bona gestió.
Aquest estiu la piscina tindrà un nombre limitat, i establert per normativa legal, de persones que podran estar dins el recinte. Per això s'han establert diferents torns en el marc de tot l'horari d'obertura, que es concreten en tres: un al matí i dos a la tarda. En tots els casos el temps és de 3 hores cada un i no es podrà acceptar l'entrada de ningú que no hagi fet la cita prèvia. 
Així mateix en el cas del gimnàs també caldrà fer la reserva de CITA PRÈVIA mitjançant l'aplicació a excepció de les activitats dirigides com la Zumba i l'Spinning que es seguirant reservant mitjançant el whatsapp del mateix gimnàs.
A través del video s'explica com funciona l'aplicació el sistema de reserves: COM FAIG RESERVES A LA PISCINA I AL GIMNÀS?

Des de la regidoria d'Esports i de l'Ajuntament fem una nova crida a la comprensió per part de tothom en el funcionament aquest estiu de la piscina municipal així com del gimnàs. La COVID19 ens obliga a establir límits i controls que no ajuden a la llibertat fins ara existent en aquests serveis i per tant només serà possible el funcionament correcte si entre totes i tots hi col·laborem i hi posem el nostre granet de sorra.

Per altra banda, en les properes setmanes es preveu activar i fer difusió de com obtenir el codi necessari per participar a les enquestes que a aprtir d'ara es podran fer des de l'aplicació. Una nova proposta que ajudarà i facilitarà a la participació de totes i tots els ciutadans. 
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.