Cerca:
Notícies << tornar
COMUNICAT ESPECIAL ESTIU 2020
26/05/2020
Amb l'arribada del mes de juny, comencen les propostes d'activitats per a l'estiu, en especial les propostes de Casals per als infants i joves. Des de l'Ajuntament volem un any més, i en especial aquest afectat per la situació de la COVID19 oferir la possibilitat de fer activitats diferents, lúdiques, educatives i divertides. 
Per això s'ha treballat i s'està treballant, per tal que d'oferir una oferta de Casal per a infants, adolescents i joves adaptat sobretot a les mesures establertes pel govern per motiu de la COVID19.
Enguany fem tres propostes diferents segons les edats dels infants i joves. D'una banda hi haurà el Casal d'Estiu Tour Socarrecristos per a nens i nenes de P3 fins a 6è de primària. El Casal prioritzarà tot respectant les mesures de seguretat, les activitats a l'aire lliure i la descoberta de l'entorn mitjançant sortides, tallers, jocs...
Per altra banda s'ofereix el Casal Jove per a aquells alumnes de 6è de primària, 1r i 2n d'ESO. D'aquesta manera els alumnes de 6è tindran opció a escollir entre el Tour o el Casal Jove. L'objectiu és el mateix, gaudir d'activitats ludiques i eduatves a l'aire lliure.
Finalment s'ofereix la Brigada Jove, recuperant el projecte de treball per a la comunitat per a aquells joves de 3r d'ESO a 2n de Batxillerat. En aquest cas a banda de fer activitats ludiques dedicaran temps a treballar en tasques de suport i millora del nostre poble, pel qual rebran una aportació econòmica al final de l'estiu.

Pel que fa a les tarifes, des de l'Ajuntament es farà una aportació especial fruit de la situació actual de la COVID19, Per això del cost total dels casals per a cada infant/jove l'ajuntament farà una aportació que suposarà 15% menys del preu. A banda hi haurà possibilitat d'ajuts específics per a aquelles famílies amb situació de vulnerabilitat o d'afectació econòmica per la COVID19 que necessitin un ajut diferent al que des de l'ajuntament s'ha acordat aplicar a tothom per l'excepcionalitat. En aquest cas caldrà presentar la documentació acreditativa que sigui requerida.

També recordar que el Campus Jordi Florido és una possibilitat més per aquest estiu a Sant Pere. 

TOUR SOCARRACRISTOS. CASAL ESTIU 2020 SPT  
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.