Cerca:
Notícies << tornar
COMUNICAT CORONAVIRUS (18.4.2020)
18/04/2020
Des de l’Ajuntament de Sant Pere us volem fer arribar les mostres d’agraïment que sanitàris i sanitàries del CAP de la Vall del Ges ens han enviat en forma de vídeo. Igualment volem agrair a totes les persones que han i estan col.laborant en la producció de mascaretes per ciutadans, residències, hospitals... així com també a tots els veïns que cada dia aplaudeixen o canten o pengen dibuixos per recolzar als professionals de tots els sectors (sanitàris, mestres, comerciants, recollida deixalles, mossos...) 
Recordar també que segueix vigent el CONFINAMENT i que cal quedar-se a casa i respectar les mesures establertes. Si hem de sortir, a comprar, al metge o a cantar, aplaudir, passejar el gos... sobretot respectem allò que des dels hospitals ens demanen dia rere dia els nostres sanitaris: mantenim distàncies entre les persones, protegim-nos i només sortim si és necessari. 
Finalment us recordem els telèfons habilitats des del govern de la Generalitat per a l'atenció ciutadana i per a cada necessitat concreta: 012 Consulta general no sanitària // 112 Emergències (si cal presència policial, bombers...) // 061 urgències coronavirus i sanitàries

AGRAÏMENT CAP VALL DEL GES

RECORDEM QUE LA MILLOR MANERA DE COMBATRE AQUESTA PANDÈMIA ÉS EL CONFINAMENT. QUEDEM-NOS A CASA

 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.