Cerca:
Notícies << tornar
COMUNICAT CORONAVIRUS
08/04/2020
Des de la biblioteca l'Esqueller de Sant Pere de Torelló recorden que malgrat les activitats previstes pel mes d'abril han quedat anul·lades a causa del Coronavirus, el concurs de Punts de Llibre segueix vigent i per això us animen a aprofitar el cofinament per a participar-hi.
Les propostes es recolliran després del confinament i hi poden participar: petits, no tan petits, joves, grans i més grans. Per cada categoria es donaran 3 premis que consisteixen en un lot de llibres cada un.

Animeu-vos i PARTICIPEU! Que el CORONAVIRUS no ens faci està parats! Aquest any hem de participar més que mai! 

** INFORMEM també que des de Punt Font ofereixen servei per poder comprar llibres per aquest Sant Jordi. Per això qualsevol persona que vulgui encarregar la compra d'un llibre pot posar-se en contacte amb ells a través de: info@puntfont.com o a través del seu whatsapp: 682 848 080. També podeu fer la consulta de llibres disponibles o que us poden interssar a través del web: www.distpopular.com Des d'aquest web podeu accedir amb usuari: 938584011 i clau: clientes. A dins podeu cercar el llibre que us interessa, guardar-ho a la cistella i des de dins la cistella posar les vostres dades i enviar. D'aquesta manera ja queda enviada la comanda directament a la llibreria. 

RECORDEM QUE LA MILLOR MANERA DE FRENAR EL CORONAVIRUS ÉS EL CONFINAMENT. PER AIXÒ RECORDEM QUE CAL QUEDAR-SE A CASA SI NO ÉS DEL TOT INDISPENSABLE SORTIR.
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.