Cerca:
Notícies << tornar
ACTUALITZACIÓ CORONAVIRUS (26.3.2020)
26/03/2020
COMUNICAT CORONAVIRUS L'alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega,  emet nou comunicat als ciutadans respecte al Coronavirus i la necessitat d'actuar responsablement.
El metge de Sant Pere, el Dr. Fontarnau i els serveis sanitaris alerten de l'elevat risc de contagi durant el dia de demà i fins el 3 d'abril. Per això insistim de nou a demanar el CONFINAMENT de tots els ciutadans i sobretot dels majors de 65 anys o persones especialment vulnerables.
De la mateixa manera informem que l'Ajuntament passarà a tenir els serveis mínims per atendre urgències. Alhora que recomana a les empreses de no treballar i no tenir més de 4 persones en un mateix espai.
Finalment volem informar que tal i com s'ha sol·licitat des del Govern de la Generalitat de Catalunya s'ha demanat als familiars dels usuaris de les residències que si els és possible, durant aquests dies els tinguin a casa seva. D'aquesta manera es vol evitar la propagació del virus en un col·lectiu molt vulnerable. Així i tot la Residència de Sant Pere no ha tancat les portes i segueix treballant amb aquelles persones que no poden traslladar-se amb les seves famílies.

COMUNICAT CORONAVIRUS (26.3.2020)
🌈
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.