Cerca:
Notícies << tornar
COMUNICAT CORONAVIRUS (24.3.2020)
24/03/2020
L'Ajuntament de Sant Pere de Torelló ha rebut ja les mascaretes per a repartir entre els ciutadans del poble que ho necessitin. Aquestes són unes mascarretes fetes amb materials homolgats (TNT) malgrat la mascareta NO és homologada. Són fetes per ús personal i no es poden fer servir per a serveis sanitaris. Amb aquesta mesura es vol ajudar a frenar el Coronavirus. Per això recomanem a la gent que hagi de sortir de casa, ja que és una mesura més de seguretat. 

Les mascaretes són gratuïtes i es demana que es posin en un pot amb aigua bullint, que es rentin a 60 graus o bé es reguin amb alcohol abans de fer-se servir i cada vegada que s'arribi a casa.

L'ajuntament insisteix en la prohibició d'utilitzar-les per part de personal sanitari i recorda que són una mesura preventiva que ha de frenar que els ciutadans surtin sense protecció de la cara.

Es poden recollir mascaretes a Casa Prat, Forn Milán, Farmàcia Pons i Gasolinera. Es demana civisme i que cada persona agafi només la seva mascareta per garantir que en pot tenir tothom que li pugui fer falta.
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.