Cerca:
Notícies << tornar
MESURES DAVANT EL CORONAVIRUS
11/03/2020
Des del Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, s'ha enviat als ajuntaments de tots els municipis un comunicat de protocol per tal d'afrontar de la millor manera el coronavirus. 
En el comunicat es fa saber que quedaran suspeses i/o ajornades totes aquelles activitats de caràcter, cultural, religiós o d'oci que tinguin una participació de més de 1.000 persones. De la mateixa manera les activitats esportives es jugaran a porta tancada a excepció de les que hi participin menors d'edat que podran comptar l'acompanyament de familiars. La resta de les activitats ordinàries, de moment, es mantenen i es duran a terme amb normalitat.
Des del Departament s'han editat materials per tal de donar a conèixer a tota la població les mesures preventives que val prendre i quins són els col·lectius més vulnerables davant algun simptoma propi del virus. 
L'ajuntament de Sant Pere manté doncs totes les activitats i serveis oberts a excepció de la Residència - Centre de Dia que es demana que es limitin les visites de persones externes al servei per la vulnerabilitat d'alguns dels seus propis usuaris.
De la mateixa manera recordem que per qualsevol dubte, es pot fer ús del telèfon d'atenció al ciutadà el 012 o bé el 061 en cas de consulta sanitària

QUÈ ÉS EL CORONAVIRUS?
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.