Cerca:
Notícies << tornar
RECOLLIDES LES PROPOSTES PER A LA FESTA MAJOR
03/02/2020
La regidoria de Participació juntament amb la de joventut i la Quinta 2020 compte ja amb una proposta orientativa de possibles grups que agradaria que vinguéssin aquest any per la Festa Major. 
Mitjançant la plataforma Decidim es va donar opció als ciutadans a poder dir quins grups de la llista els agradaven més. Ara, un cop donat el suport a un o altre grup, s'ha procedit a sol·licitar la disponibilitat dels grups més votats. 

En el cas del grup Oques Grasses, ja ens han avançat que malgrat inicialment el dissabte 26 de setembre tenien disponibiltat, segurament ja no serà possible degut a la invitació que ha rebut el grup per anar a tocar al Mercat de Música Viva la setmana abans. Si això es confirma la proposta de la Quinta és intentar que sigui el grup Ítaca Band qui vingui a tocar.

Pel que fa al grup de versions el més recolzat ha estat el grup Band-Idos, un grup de versions amb músics de la Vall del Ges que inicialment ens han confirmat la nostra reserva.

Recordem que des de la Plataforma Decicim, plataforma de la qual es farà una campanya específica per tal que tots els ciutadans s'hi registrin i participin en propers processos participatius, es vol donar veu a tots els santperencs en diferents temes que afectin al poble. 

PLATAFORMA DECIDIM. REGISTRA'T
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.