Cerca:
Notícies << tornar
FINAL DE LES FESTES AMB LA FIRA SANT SEBASTIÀ
28/01/2020
Amb la magnífica actuació dels participants al taller de teatre de l'Agruapció Teatral Bellmunt, acaben tots els actes de celebració del Nadal i de la Fira de Sant Sebastià a Sant Pere de Torelló.
Durant les festes de Nadal un gran nombre d'actes van ompir el calendari de finals de l'any 2019 i l'inici del 2020: pastorets a càrrec dels alumnes de 6è curs del Xandri, cantada de Nadales a la residència - centre de dia i als carrers del poble, taller i cagada del tió popular al nou espai de El Mas, exposició de Diorames amb propostes que un any més han deixat no han deixat als visitants sorpresos, la recollida de cartes per part del Patge reial i l'arribada de SSMM els Reis de l'Orient... moltes propostes per a tots els públics i que han tingut una resposta i valoració per part de tots els santperencs i santperenques així com dels visitants.

Finalment i a punt per tancar el primer mes de l'any, la Fira de Sant Sebastià va tornar a omplir el quart cap de setmana de gener de propsotes diverses. Amb la xerrada sobre el nou projecte de creació de l'Institut - escola JM Xandri, la xerrada i presentació del projecte de cooperació al Camerun i el Tastet de fira a l'Envelat va començar la fira d'aquest 2020. El diumenge les parades artesanes van tornar a ompllir el carrer Major i l'espai de pagès, on es podia aprendre a munyir una vaca, desgranar blat de moro i fer farinetes, tocar els animals de la granja.... van omplir un diumenge matí fred però que va mantenir la pluja distant. Durant el matí de fira no va faltar el ball d'en Xandri, la benedicció d'animals, la sopa torrada amb pilotilles, els sortejos, la música, la jornada de portes obertes al Xandri i l'acapte de sang que va comptar amb un total de 75 oferiments, 9 oferiments i 9 persones donants. 

Va tancar la fira l'estrena teatral de l'obra Quin cap... tenim! una obra dirigida per Dolors Currius i Montse Sabidó de l'Agrupació Teatral Bellmunt i on els actors, els joves participants al taller de teatre que ofereix l'entitat santperenca, van mostrar el seu gran treball i la seva gran vàlua a dalt de l'escenari. 

Es poden veure les fotografies de tots els actes celebrats a Sant Pere en els segÚents enllaços:

NADAL SPT 2019      
FIRA SANT SEBASTIÀ 2020
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.