Cerca:
Notícies << tornar
TORNA LA FIRA DE SANT SEBASTIÀ
18/01/2020
Un any més arriba la tradicional Fira de Sant Sebastià, una Fira amb més de 50 anys d'història, a Sant Pere de Torelló. I un any més arriba plena de propostes diverses per a tots els públics i edats:
Dijous, 23 la Directora dels Serveis Territorials d'Educació de la Catalunya Central, Dolors Collell, l'alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega parlaran del nou projecte d'Institut - Escola que obrirà el proper curs 2020-2021. Un projecteque permetrà als nens i nenes del Sant Pere poder seguir estudiant al mateix poble fins a finalitzar l'etapa educativa de la ESO.
Divendres, 24 Xerrada sobre cooperació a càrrec de Mn. Ramon Bufí i Ester Busquests una xerrada on ens presentaran el nou llibre: Mirades africanes: la cooperació a la selva del Camerun on es recullen footgrafies que evidencien el gran treball cooperatiu que s'està fent al Camerun.
Dissabte, 25 tornen els Tastets de Fira a l'Envelat del Polvorí una iniciativa que va sorgir fa dos anys i que vol promocionar el plat típic de la Fira, els peus de porc amb naps. A banda, els restauradors locals oferirant d'altres tipus de tapes i postres. Els Cantamanyanes XL ens acompanyaran amb la seva gran música.
Diumenge, 26  a partir de les 9 del matí s'obriran les parades de productes artesans i començaran les activitats de la fira: gegants, ball d'en Xandri, esmorzar i vida de pagès, tastet de sopa torrada, espai amb els animals de granja, passant de cavalls, benedicció d'animals, passeig gratuït amb ponis, procés d'elaboració de la mel, ruta de les torneries, animació musical amb "Els nois dels Rostolls", acapte de sang, portes obertes a l'escola JM Xandri i a la tarda teatre amb l'obra Quin cap... tenim! Una obra dirigida per l'Agrupació teatral Bellmunt amb el grup de joves del Taller de teatre de l'entitat.


 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.