Cerca:
Notícies << tornar
SANT PERE DE TORELLÓ AMB LA MARATÓ DE TV3 I AMB L'ARRIBADA DE LA LLUM DE LA PAU
11/12/2019
Un any més aquest diumenge, el poble de Sant Pere podrà col·laborar i solidaritzar-se amb la Marató de TV3 que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. 
Durant tot el matí de diumenge, les persones que vulguin podran gaudir a la plaça Monmany de parades i activitats solidàries amb la causa: gegants, batucada, tallers, sortejos....

Per altra banda, el mateix diumenge a les 6 de la tarda, Sant Pere de Torelló portarà la Pau de Betlem vinguda des de França per repatir-la des del nostre poble cap a la resta de pobles de Catalunya. L'Agrupament escolta serà qui anirà a França i ens la farà arribar a la zona d'El Mas el diumenge on l'esperarem amb fanalets i on després dels parlaments i l'actuació musical dels participants al Taller de cant, es repartirà ja entre la gent per tal que es pugui escampar per tots els pobles i ciutats. 
 
Enguany amb l'arribada de la Llum de la Pau volen denunciar les desigualtats de gènere, és a dir, tot allò que no permet l'apoderament de totes les persones, sigui quin sigui el seu gènere, per ser i fer tot allò que vulguin. També volen posar l'accent en la gran tasca que fan i han fet aquestes persones, sovint invisibilitzades, en la lluita per la pau.
 
La Llum de la Pau de Betlem és un projecte internacional escolta i guia que té lloc cada any quan s'acosta Nadal. Es tracta d'una flama que els Escoltes i Guies d’Àustria encenen a Betlem, i des d'allà l'anem escampant arreu del món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.  Enguany volen denunciar les desigualtats de gènere. És a dir, tot allò que no permet l’apoderament de totes les persones, sigui quin sigui el seu gènere, per ser i fer tot allò que vulguin. També volen posar l’accent en la gran tasca que fan i han fet aquestes persones, sovint invisibilitzades, en la lluita per la pau.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.