Cerca:
Notícies << tornar
JORNADA DE FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ
14/11/2019
Des de la regidoria d'ocupació i empresa de l'Ajuntament de Sant Pere i juntament amb la OPE de Manlleu i la Diputació de Barcelona, s'ha dut a terme avui una jornada/formació sobre elaboració de currículums per competències. 
En la formació s'ha exposat quina informació bàsica cal que aparegui al currículum i s'ha parlat i s'ha  definit, sobretot, les competències bàsiques, les tècniques i les transversals.
També s'ha explicat què és la la Xarxa Xaloc i quins circuits tenim a l’abast per a poder buscar feina partint de l’atenció personalitzada que poden oferir els tècnics d'aquesta xarxa.
Per acabar s'na visualitzat diferents models de currículums així com espais web on se'n poden obtenir plantilles i quines són les marques que ens han de servir com a garantia de bon currículum.
La participació per part dels 15 participants al curs ha estat realment molt activa i constant i s'han plantejat sobre cada un dels apartats que han estat resolts pels formadors del curs.

Al final del curs, les persones interessades a tenir un acompanyament en l'elaboració del currículum i dels primers passos de cerca de feina han pogut comptar amb una atenció personalitzada de la tècnica municipal.

 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.