Cerca:
Notícies << tornar
GRAN CASTANYADA A L'ESCOLA JM XANDRI
04/11/2019
Els alumnes de l'escola JM Xandri van començar la celebració de la castanyada el dimecres 30 d'octubre quedant-se a dormir a l'escola junt amb tot l'equip de mestres. Després de sopar i de jugar al pati, van acabar de passar la nit amb activitats i jocs relacionades amb el món del cinema.
El dijous 31 els alumnes de 5è  6è van encarregar-se de preparar l'esmorzar per la resta de companys de l'escola per després endreçar les aules i fer la caminada organitzada per cada un dels cicles. Els alumnes d'infantil van anar fins a la zona de La Riera on van jugar tot el matí abans d'anar al terreny d'acampada on es reunien tota l'escola per dinar i menjar castanyes. Els de cicle mitjà van fer una caminada seguint el Vora Ges i els de cicle superior van fer la ruta de Sant Roc, Padroses i el Serrat. 
A 2/4 de 2 del migdia l'arròs, fet per un grup de pares i mares voluntaris, estava a punt i els 200 alumnes van dinar junts sota els tendals muntats per l'AMPA ja que durant una estona va està plovent. Després de dinar jocs per esperar els familiars i menjar tots junts les castanyes que els pares voluntaris, van torrar. 
Una gran celebració en un preciós entorn natural del municipi.

CASTANYADA 2019
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.