Cerca:
Notícies << tornar
LA DIRECTORA DELS SERVEIS TERRITORIALS, DOLORS COLLELL, ES REUNEIX AMB L'AJUNTAMENT I L'ESCOLA JM XANDRI
04/11/2019
La directora dels Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat, Dolors Collell, es va reunir el 29 d'octubre passat amb la direcció de l'escola Josep M. Xandri i l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Pere per continuar avançant en el treball iniciat fa mesos per fer realitat la reconversió del centre en institut-escola, per estendre el cicle formatiu fins als 16 anys. Dos dies desrés, el director general de Centres Públics del Departament, Josep González, confirmava per carta la previsió de posar-lo en marxa per al curs 2020-21. La proposta es presentarà en un acte públic amb la presència de la pròpia directora dels Serveis Territorials i la directora de l'escola, Marta Boixader.
La intenció és donar continuïtat al projecte educatiu de centre de l'actual escola Xandri per poder-hi incorporar l'etapa dels 12 a 16 anys, com també s'està plantejant en altres centres tant públics com concertats arreu del país. El model suposarà disposar d'un horari partit de matí i tarda per als alumnes d'ESO, com ja passa amb els de primària.
El projecte d'institut-escola a Sant Pere és estratègic pel futur del poble. Des de l'Ajuntament es valora com a cabdal no només per donar continuïtat a un projecte educatiu coherent com el que representa el cicle integral dels 3 als 16 anys, sinó per tot el que implica que, a partir dels 12 anys, els alumnes tinguin l'oportunitat de continuar estudiant al poble, amb el valor afegit que això representa per la pròpia vida de Sant Pere.

La inversió de la reforma aniria a càrrec del Departament d'Educació de la Generalitat, mentre que les obres d'ampliació les assumiria l'Ajuntament a través de vies d'ajut en què ja s'està treballant, com el PUOSC de la Generalitat i la Diputació de Barcelona
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.