Cerca:
Notícies << tornar
ÈXIT DEL PRIMER CONCERT DEL CICLE DE MÚSICA SPT
28/10/2019
El primer concert del Cicle de Música SPT, un cicle bianual que vol promocionar i donar a conèixer músics del territori, va tenir ahir diumenge 27 d'octubre una molt bona rebuda i una gran assistència de públic. 
En aquesta primera sessió el Cor de l'Aula de música SPT va oferir un petit repertori de 4 cançons com a prèvia de l'espectacle teatre-musical de Núria Serrat i Xevi Freixa, un espectacle que combina actuació teatralitzada amb un reportori divers i variat de cançons cantades per Xevi Freixa i acompanyades per la pianista Núria Serrat.
El proper concert del Cicle de música serà el diumenge, 24 de novembre i serà la secció Gran de la Coral Lloriana l'encarregada d'oferir.nos el concert Emociona't. Els seus teloners, que actuaran just abans seran els alumnes del Cor de joves de l'Aula de música.
Recordem que els concerts són gratuïts i que la recaptació voluntària que aporta la gent va destinada a l'Aula de música per tal que puguin renovar i ampliar els seus materials i instruments.

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.