Cerca:
Notícies << tornar
ACABA LA FESTA MAJOR AMB UNA MOLT BONA PARTICIPACIÓ i AMB VICTÒRIA BLAVA
26/09/2019
La Festa Major 2019 ha acabat els seus actes amb la ja tradicional caminada de la Llar de Jubilats SPT i la xocolatada. Aquest ha estat l'últim dels actes que durant més de 3 dies han omplert de festa el poble de Sant Pere. 
Enguany destaca sobretot l'empenta i la consolidació que han tingut els actes relacionats amb La Socarrada aconseguint que la batalla de barris amb l'engalanament de balcons i barris hagi donat molt de color i ambient durant els dies prèvis a la festa i durant la mateixa festa. Al final el guanyador d'aquest any ha estat el barri blau, el del Banyut que ha aconseguit 200 dels 300 punts possibles (100 milor balcó, 75 barri amb més balcons engalants i 25 barri més participatiu). L'abanderat és qui escull 3 de tots els balcons engalanats del poble que després passen a votació popular a través de la xarxa d'Instagram. Pel que fa als aparadors, és també l'abanderat qui escull un aparador guanyador. Finalment hi ha 75 punts que es decideixen pel major nombre de balcons que hi ha a cada un dels barris i que aquest any ha estat el barri blau amb 87 balcons decorats i els últims 25 punts els decideix una persona del barri blau i una del barri verd segons quin consideren que ha estat el barri que més participació ha tingut pel que fa a engalanament i ambient durant els dies previs a la festa).
El castell de focs, que s'havia de fer el mes de juny per Sant Pere i que es va haver de suspendre pel risc d'incendi, ha tingut també un gran èxit i tota la zona del Mas, el teatre... va omplir-se d'espectadors que durant uns quinze minuts van gaudir del castell.
Les sardanes, el concert, el ball i l'espectacle teatral vam omplir-se també de gent així com el concert del divendres a la nit amb La Banda del coche rojo i Sixtus al al pavelló. 
El risc de forta pluja que s'havia anunciat pocs dies abans de començar les festes i que van obligar a anul·lar un parell d'activitats: el tobogan d'aigua gegant i els segways al final no va arribar i es va poder celebrar tota la festa amb normalitat.

Els guanyadors del concurs de balcons i aparadors que escull cada any l'abanderat van ésser:
Balcons: Xènia i Isona Vaqué Padrós - Barri blau
Aparadors: Casa Prat - Barri verd

Pel que fa als guanyadors del concurs de la campanya comercial, que obtenien un cabàs i dues ampolles de cava, van ésser:
Francesc Puigbò, Rosa Sellabona, Rosa Bosch, Montserrat Bruguera, Concepció Sala, Montse Cubí, Laura López, Maria Vaqué, Joaquima, Rosa Ricart, Emma Puigoriol, Ramona Jufré, Mª Àngels Vàquez, Maria Fontdevila, Josep Fontdevila, Mariano Alabró, Mercè Reig, Martí Casellas, Antonia Gómez, Josep Bartrina.

La última de les accions serà ara la valoració que faran els mateixos santperencs i santperenques de la festa mitjançant l'enquesta que des de la regidoria de Participació Ciutadana i Festes s'ha fet arribar a cada casa i a través dels diferents mitjans digitals. També es sabrà el dilluns dia 30 de setembre qui ha estat el guanyador del concurs d'Instagram d'aquest any.


ÀLBUM FOTOS FMSPT2019        

ENQUESTA VALORACIÓ FMSPT2019
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.