Cerca:
Notícies << tornar
EL BANYUT I EL PORRONAIRE ES VOLEN FER AMB LA SOCARRADA D'AQUEST ANY
15/09/2019
La Socarrada arriba, un any més, amb moltes ganes de festa i amb la batalla de barris entre el Banyut i el Porronaire molt animada. Tots dos volen defensar el seu barri i aconseguir guanyar el títol de la Festa Major 2019.
Per això fan la crida a tot el poble i els animen a participar de totes les activitats programades durant la Festa Major i sobretot a decorar els balcons de les cases i els carrers del color que els correspon.

El Porronaire, guanyador l'any 2018, no vol perdre el seu títol, però el Banyut està convençut que aquest 2019 seran els blaus, el de barri de dalt, els que es faran amb la victòria. Enguany la puntuació es repartirà de la següent manera:
Millor balcó: 100 punts
Millor aparador: 100 punts
Més nombre de balcons decorats: 75 punts (no compten els equipaments municipals)
Barri més ben decorat: 25 punts


Per participar en el concurs de balcons només cal decorar-los seguint el color del barri i que es defensa. Recordem que el barri de dalt és el blau i el defensa el Banyut i que el barri de baix és el verd i el defensa el Porronaire. El guanyador del balcó s'escollirà mitjançant una primera tria de 3 que la farà l'abanderat d'enguany i de les 3 propostes serà la votació popular per instagram la que decidirà quin és el millor. El guanyador obtindrà un cap de setmana per 2 persones al Santuari de Bellmunt.

Els participants al concurs poden enviar la fotografia del seu balcó a través del compte d'instagram @banyutiporronaire

 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.