Cerca:
Notícies << tornar
BONA PARTICIPACIÓ A LES FESTES MALGRAT LA CALOR INTENSA D'AQUESTS DIES
03/06/2019
L'onada de calor d'aquest mes de juny no espanta i la participació als actes de celebració de Sant Joan i de la Festa Major de Sant Pere es manté elevada. El dia 23 de juny la plaça Monmany va rebre la Flama del Canigó portada pels veïns de la Catalunya Nord i després dels parlaments de l'alcalde Jordi Fàbrega, del representant dels Amics de la Flama i del cant conjunt dels Segadors es va procedir a l'encesa de la foguera i al repartiment de coca i cava per tothom.

Per la Festa Major de Sant Pere, el canvi en el format de la nit de revetlla va agradar malgrat es va haver de suspendre el castell de focs d'artifici pel risc d'incendi alertat a tot el país. El ball amb el grup Trio Gerunda però va agradar i va omplir la plaça de balladors i de nens i nenes jugant als inflables muntats per a l'ocació. El dissabte, 29 després d'ofici es va dur a terme el tradicional vermut popular acompanyat de l'audició de sardanes amb la Ciutat de Girona. 
La Trobada Gegantera del mateix dissabte a la tarda va notar més els efectes de la calor tot i retrassar una hora l'inici de l'activitat. 

Finalment diumenge, a les 8 del vespre es va tancar la programació de la Festa Major de Sant Pere amb un magnífic concert de l'entitat local Cocoa Gospel SPT a l'Envelat del Polvorí.

 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.