Cerca:
Notícies << tornar
ÈXIT DELS FINALS DE CURS DE LES ENTITATS DEL POBLE
17/06/2019
Durant el mes de juny arriben les celebracions de finals de curs de les activitats que durant 9 mesos s'han dut a terme al poble de Sant Pere.
El CP Sant Pere i l'Aula de música són algunes de les entitats santperenques que han obert les seves celebracions a tot el poble amb una gran assistència de públic i amb un molt bon resultat de la festa.
Els esportistes del CP Sant Pere van mostrar a través de balls i coreografies de grup les seves habilitats sobre quatre rodres. Els patinadors i patinadores anaven tots ells vestits segons el ball i seguint la temàtica del festival que era els anys 80. Al final petits i adults del club van fer un ball conjunt que va fer aixecar a tot el públic assistent.

Per altra banda l'Aula de Música SPT va oferir al Serrat I el "Serrat Músic Festival" que també centrava la temàtica musical al voltant dels anys 80 i que va acabar amb una actuació final amb els 130 alumnes junts repartits per grups d'instruments i cors interpretant la magnífica cançó Bohemian Rapsody de Queen. L'entorn, el temps, l'ambientació, el nivell i sobretot l'energia i les ganes per part dels alumnes i professors que durant tres mesos van està preparant aquest gran Festival.

Així mateix l'escola JM Xandri va fer també el seu tradicional final de curs amb un festival centrat amb les llengües minoritàries del món on els 200 alumnes van anar actuant acompanyats d'una breu presentació per part dels alumnes de 6è i de la música escollida per a cada un dels cicles. Al final comiat, també musical, per part dels alumnes de sisè que deixen el centre per anar a l'Institut, amb una cançó amb lletra adaptada per ells que resumia el seu pas per l'escola JM Xandri. Després pares, alumnes i professors es van desplaçar al parc Sant Jordi on l'AMPA de la mateixa escola havia organitzat el sopar i la festa final amb música per tothom fins ben acabada la nit.

FESTIVAL PATINATGE SPT
FINAL CURS ESCOLA JM XANDRI
SERRAT MÚSIC FESTIVAL. Aula Música SPT
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.