Cerca:
Notícies << tornar
ÈXIT I MOLTA GENT A LA IVa TROBADA DIATÒNICS DE LA VALL DEL GES
06/05/2019
La IVa trobada d'acordions organitzada per l'entitat local Diatònics de la Vall del Ges és un any més un èxit i es consolida ja dins el calendari d'activitats del poble.
Dissabte a les 3 el gran acordionista francès iniciava un taller d'acordió a la Sala Bellmunt i a les 6 de la tarda, en Mon Cardona li va agafar el relleu i va ser l'encarregat de dirigir el taller gratuït de danses folk que es va fer davant la Rectoria i que es va omplir de gent que van poder aprendre els passos de diferents balls folk de mans d'un gran professional.
Seguidament i abans del gran concert - ball a càrrec del mateix Rémy Greffoy, música i ambient a l'envelat del Polvorí on els alumnes i membres del Diatònics de la Vall del ges van poder tocar una bona estona. A les 9 començava el plat fort del cap de setmana i l'envelat es va anar omplint de gent que no van parar de ballar al rime de la música de Rémi i els seus dos acompanyants. 
Diumenge, segona sessió del curs/taller d'acordió per als més professionals d'aquest instrument i final d'aquest cap de setmana complet d'acordions. 

IVa. TROBADA ACORDIONS. DIATÒNICS VALL DEL GES
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.