Cerca:
Notícies << tornar
REINVENTAR-NOS PER NO CAURE EN EL COFOÏSME
03/05/2019
L'alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, acompanyat de la tinent d'alcaldessa Griselda Castells parla davant de prop de 70 persones d'On venim, on som i on volem anar! Us ensenyem els números, una xerrada on va explicar l'evolució que ha tingut el poble de Sant Pere i com han estat els números des de l'Ajuntament en els darrers anys. Així va explicar que els diners que permeten fer i tirar endavant tots els projectes de poble procedeixen d'ajuts i subvencions d'administracions superiors en un 48% i de les taxes i impostos en un 52%. Durant la part de números va exemplificar al detall com s'ha anat reduïnt el deute del 259% que hi havia l'any 1999 quan van entrar a l'Ajuntament i l'actual que es troba al 7,78% després d'un treball intens de busca d'ajuts que han fet possible aquesta reconducció econòmica. 
En l'apartat de la situació actual, Jordi Fàbrega va explicar que és important reinventar-se per no caure en el cofoïsme alhora que va dir quins són els serveis i projectes actuals al poble de Sant Pere, com es gestionen i per quin motiu s'han tirat endavant i de quina manera ha estat possible de dur-los a terme. Fàbrega va destacar la situació des de fa ja uns anys de poble amb unitat i harmonia que és clau per a tirar endavant en el dia a dia de Sant Pere. De la mateixa manera va fer autocrítica d'allò que no s'ha fet bé o que es pot millorar, destacant que aquesta és la manera de treballar de l'equip de govern i de l'Entesa per Sant Pere.
El projecte de l'escola-institut, l'ampliació de serveis a la Gent Gran i a la residència, el treball en la transició energètica a Sant Pere... són alguns dels projectes que Fàbrega va plantejar en l'apartat on parlava del futur del poble.
Finalment, Jordi Fàbrega, va acabar el seu torn de paraula per exposar davant els assistents el perquè de la seva repetició com alcalde al capdavant de l'Entesa. Fàbrega va sincerar-se i va dir que mai ha perdut les ganes de seguir essent alcalde del Sant Pere. Segueix tenint les mateixes ganes il·lusió, vocació i empenta per treballar pel poble i és per això i per la confiança i generositat de la Griselda Castells i de l'equip de l'Entesa que tornarà a presentar-se per alcalde. 
Amb aquesta reflexió es va passar al torn de preguntes per part dels assistents i es va donar per acabat l'acte.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.