Cerca:
Notícies << tornar
AUGMENTAR VIGILÀNCIA AL POBLE I MILLORES AL PAVELLÓ LES DUES PROPOSTES MÉS VOTADES
02/04/2019
La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló va obrir ahir la urna on hi havia les 358 butlletes del procés de Participació Ciutadana que es va fer el mes de gener per tal que els ciutadans puguéssin escollir a quina proposta de les 10 presentades volien que es destinés una part del pressupost municipal.
Les 10 propostes estaven dividides en dos grups diferents. El primer grup eren proopstes de serveis o activitats i el segon de inversions més grans. Per això les primeres 5 propostes tenien una destinació de fins a 6.000€ i la segona de fins a 30.000€. 
Al final del recompte, la regidora de Participació Ciutadana, Griselda Castells va anunciar el resultat final que va ser de 162 vots per l'augment de la vigilància al poble i 130 per a la millora del pavelló municipal. La resta de propostes més votades amb una puntuació ja més baixa van ser l'increment d'hores de cuidadora i suport a la gent gran i/o persones necessitades i en l'apartat de més inversió va empatar amb 58 vots cada una la proposta d'una ruta en bicicleta al voltant de Sant Pere i la remodelació del pati de l'escola JM Xandri.

A banda de les votacions a les propostes presentades, hi havia també l'opció de poder fer aportacions. En aquest cas n'hi va haver un total de  27 que passen per  construcció d'un epsai amb pista de pàdel i tennis, millora de l'enllumenat, millora i ampliació del servei de calefacció, millora del control de l'incivisme...

Amb el resultat cal ara dur a terme les propsotes de les quals la més votada pels ciutadans: més vigilància al poble ja s'hi està treballant perquè des de l'Ajuntament es va reemprendre els tràmits inciats fa uns mesos per a la instal·lació de càmares de vigilància a l'entrada del poble. A banda però caldrà també gestionar l'ampliació de la dedicació del servei de vigilant de nits que hi ha actualment al poble. En el cas de les millores al pavelló es preveu començar-hi a treballar amb l'estudi real de les necessitats de millora de l'equipament per a poder fer així l'actuació.  
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.