Cerca:
Notícies << tornar
ACABEN LES OBRES DE L'AJUNTAMENT
05/03/2019
Les obres de remodelació i millora de l'edifici de l'Ajuntament de Sant Pere estan pràcticament acabades. A falta d'últimar alguns detalls, les oficines provisionals situades a la Sala Connecta't i a la biblioteca l'Esqueller, ja són altre cop a l'edifici i ja s'atén a tots els ciutadans a les oficines remodelades.
Les obres que s'han dut a terme han estat bàsicament la instal·lació d'un ascensor per tal de complir amb la llei d'accés als equipaments públics per a tothom, l'adequació d'una nova sala de plens a l'antiga biblioteca, una sala que servirà també per a actes de petit format i el pintat, canvi de terres i de mobiliari dels despatxos.
Aquesta és una obra que s'h pogut dur a terme gràcies al Pla de Barris i que per tant el 75% del seu cost és finançat per la Generalitat de Catalunya. 
Amb el retorn de les oficines provisionals a les definitives, es restarura el servei de biiblioteca de matins (dimarts i dijous) que durant aquests mesos va quedar anul·lat degut a que l'espai s'utilitzava com a oficines.

Durant aquest mes de març es farà durant un matí una jornada de portes obertes per tal que tots els ciutadans que ho desitgin puguin veure com ha quedat l'edifici després de les remodelacions.
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.