Cerca:
Notícies << tornar
AUXILIAR DE CONVERSA A L'ESCOLA JM XANDRI
30/01/2019
L'escola JM Xandri compte amb una auxiliar de conversa de llengua anglesa des d'inicis del segon trimestre i durant un període de 5 mesos. L'auxiliar de conversa és una proposta que es va fer des de l'escola i que l'Ajuntament va veure amb molt bons ulls, motiu pel qual ha buscat la manera de poder subvencionar aquesta figura durant aquests cinc mesos. 
El principal objectiu del projecte és que els alumnes millorin l'aprenentatge i la comunicació en la llengua anglesa, per això la jove, de procedència americana, atén el treball de forma individualitzada o en petits grups dins i/o fora de la mateixa aula, treballa i incentiva juntament amb el mestre a fer exposicions orals, ajuda en la correcte pronúncia, planteja activitats lúdiques que es faran només amb llengua anglesa...
Des de l'escola i el mateix ajuntament es valora molt positivament haver pogut dur a terme aquest projecte ja que permetrà garantir l'aprenentatge de l'anglès a l'escola, la relació de l'alumnat amb una persona nadiua i l'intercanvi cultural entre l'auxiliar i la família que l'acull.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.