Cerca:
Notícies << tornar
ÈXIT DE LA FIRA SANT SEBASTIÀ MALGRAT EL FRED
29/01/2019
Un any més la Fira de Sant Sebastià acaba amb un gran èxit de participació i assitència de públic a tots els actes. La presentació dels dos llibres, Saviesa en colors africans i els Masos rònecs van comptar amb l'assistència de més de 50 persones que van poder gaudir de l'explicació dels autors així com de l'intercanvi d'opinions i consultes.
Així mateix la sessió de l'hora del conte va comptar amb un bon nombre de nens i nenes que van sortir molt satisfets del conte que la Marta Esmarats els va explicar tot jugant amb ombres xineses.
Dissasbte a les 8 del vespre, l'envelat es va anar omplint de gent que van poder tastar els peus de porc amb naps, les pilotilles, les mini hamburgueses... i tot acompanyat de la música dels Cantamanyanes XL. Una gran nit de música i grastronomia dels restauradors locals. 
Finalment, diumenge, el casc antic es va anar omplint de gent amb ganes de gaudir del ball d'en Xandri, l'esmorzar popular, els animals, la matança del porc i la carbonera, els sortejos de productes de pagès i la benedicció d'animals. 
Durant el matí també es va fer l'acapte de sang que va comptar amb la col·laboració dels alumnes de l'escola JM Xandri i que va acabar amb un total de 73 donacions i 2 oferiments.
A les 5 de la tarda del mateix diumenge, la cobla Ciutat de Girona va cloure la fira amb un magnífic concert a l'envelat del Polvorí. Des de la regidoria de comerç i el consistori es fa una valoració molt positva de la Fira i agraeixen a tothom que ha fet possible tots i cada una de les activitats així com al públic assistent.

FIRA SANT SEBASTIÀ 2019
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.